At holde sig opdateret med i morgen!

BUSINESS AGILITY

AGIL

PROJEKTLEDELSE


“En virksomheds evne til at favne kunden og operationelle begivenheder er et spørgsmål om rutine: Markedet, menneskerne og processerne som omfatter de traditionelle IT-områder" (frit oversat af Forrester)

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde, og organisationer af alle størrelser kæmper for at forblive relevante for deres kunder. Et af de bedste eksempler på dette er listen af virksomheder i Fortune 1000. Her fremgår det at 70% af de virksomheder som stod på listen for 10 siden ikke længere eksisterer. Den primære årsag til det: Manglende forandringsparathed.

I dette tvetydige, turbulente og uforudsigelige marked, er det kun forandringsparate, adrætte og højt præsterende organisationer, der vil være i stand til at forblive i kontrol, lede og trives. I Projectum, kalder vi dette for business agility.

Uanset om du er ejeren, leder eller medarbejder i en virksomhed, vil du højst sandsynligt ønske at forretningen opnår vedvarende succes.

Forandring er uundgåelig. Med rødder i ”Blue Ocean”- tankegang og en hurtigt voksende forretning, har Projectum altid været frontløbere for de nyeste trends indenfor organisations- samt procesoptimering. Vores succes består blandt andet fordi vi lever i den ”Digitale Transformationstidsalder” og praktiserer agil projektledelse dagligt – vi deler vores viden, ekspertise, ”best -” og ”next practices” gennem konsulentydelser, blogs, vlogs og internationale foredrag.

AT TÆNKE
AGILT

Som mange andre organisationer, oplever Projectum også indgående ændringer, og vi formår at tilpasse os og forblive bæredygtige. Vi bruger vores egne erfaringer til at hjælpe vores kunder med at arbejde med agile processer (vha. værktøjer og metoder) og ”være” agile (have et agilt mindset) – vigtige forudsætninger for at kunne lykkes. 

VI FOKUSERER PÅ AGILE STRUKTURER, PROCESSER OG MENNESKER, SOM OMFAVNER [HURTIGHED, FLEKSIBILITET OG FORANDRINGSPARATHED].

På denne måde er vi i stand til at skabe og forme morgendagens organisationer.

BUSINESS AGILITY


Sådan understøtter Microsoft PPM agile metoder med Scrum, Kanban og meget mere.

BOOK ET MØDE
Vi kan hjælpe dig med at blive forandringsparat Kontakt os for mere information

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!