Den rette information, til den rette person, på det rette tidspunkt, sikrer de rette beslutninger

BUSINESS INTELLIGENCE

LEVERANCE AF EN
PPM BI LØSNING

I Projectum tror vi på værdien af datadrevne beslutninger og vigtigheden af at benytte sig af al PPM-relateret data på en simpel og elegant måde.

Kernen I vores tilgang til PPM Business Intelligence er de klassiske BI succeskriterier: Den rette information, til den rette person på det rette tidspunkt, så de rette beslutninger kan træffes. 

Ved at kombinere en agil fremgangsmåde, de bedste PPM rapporteringspakker og de bedste værktøjer, med vores dygtige og erfarne konsulenter, er vi i stand til at levere den bedste rapportering til alle niveauer i din virksomhed: CxO, PMO, PM, PL og mange flere.

Vores gennemgående erfaring kombineret med vores lyst til hele tiden at forbedre os selv og være frontløbere på nye teknologier, giver os muligheden for at hjælpe vores kunder på rette vej når det kommer til at visualisere data. I samarbejde med vores kunder skaber vi grundlaget for det overblik som du har brug for, når du har brug for det. Vi tilbyder at facilitere rejsen i at blive mere datadrevne og dermed bedre kunne måle de resultater du opnår I din organisations PPM aktiviteter.

Vi benytter os af ”best practice”, PPM rapportpakker, erfarne konsulenter og de bedste værktøjer, for at støtte vores kunder i deres Business Intelligence-rejse, og dermed opnå -den ofte meget komplekse- opgave at strukturere data og automatisere rapportering. Den rette rapporteringsplatform giver interessenter mulighed for at få den rette indsigt, træffe de rigtige beslutninger og dermed opnå de organisatoriske strategiske mål.

Vores fremgangsmåde til at levere den ønskede rapportering, tager udgangspunkt i dig og din organisation. Sammen finder vi en metode, og hvad enten det er af traditionel karakter med en detaljeret kravspecifikation, eller en mere agil tilgang med flere iterationer, vil du hurtigt bemærke værdien.

Ofte vil vores kunder drage nytte af en agil ramme, da dette I højere grad understøtter at fremdrift sker på baggrund af dine behov og kan hurtigere tilpasses eventuelle organisatoriske ændringer.

Vi foretrækker og sætter pris på at have et tæt samarbejde med vores kunder og resultatet f vores leverance er en strålende afspejling af dette.

HIGHLIGHTS

Vi stiler efter at benytte os af de bedste værktøjer, som fordrer alt lige fra detaljerede skabeloner til statusrapportering, til dynamiske dashboards på mobilenheder:  

  • Overblik – se og analysér aggregeret data på tværs af alle projekter ( Fx Portefølje status, økonomi & risici)
  • Detaljeret projektstatusrapporter i realtid, med kommentarer (Fx Statusmøder, Gate-møder, Risici etc.)
  • Historisk data og diverse analyser (Fx Projektets ydeevne, Prognoseændringer og Plan for afhjælpning)

[VORES PPM BI YEDELSER]
VED AT FOKUSERE PÅ DINE FORRETNINGSBEHOV, FINDER VI DEN RETTE LØSNING TIL DIG:

Porteføljeoverblik
- Projektstatus rapport (SSRS eller Office Exporter)
Projektrisicirapport
Overbliksrapport på ressource/rolle udnyttelsesgrad
- Økonomirapport
Trend rapport (historiske ændringer)

[POWER BI DASHBOARD]

 

VED AT LÆRE FRA FORTIDEN KAN VI FORBEDRE FREMTIDEN

I Projectum, dedikerer vi os til fortsat at forbedre vores PPM BI services og vi investerer tid og ressourcer i at undersøge og teste de nyeste teknologier og trends. I øjeblikket er vi fokuserede på at udvikle en effektiv løsning på at indfange historisk data og høste forretningsværdien af historisk data genrelt...

 

Enabling timely capacity planning

Improved capacity forecasting enables Grundfos BD to deliver on better product development and shorter time-to-market.

Download
Har du brug for en PPM BI løsning? Vores Bi team står klar til at hjælpe dig

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!