At levere som lovet, er afgørende for vores succes!

PROJEKTSTYRING

HVAD ER

PROJEKTSTYRING?


Projektstyring eller projektledelse har mange definitioner, men i Projectum mener vi grundlæggende at det er:

En metodisk fremgangsmåde til at levere et unikt output, med begrænset tid, ressourcer og omkostninger, leveret af et midlertidigt tværgående team.

[FIND DET RIGTIGE]

PROJEKTLEDER VÆRKTØJ

Projekter går sjældent som planlagt og selv ikke god projektstyringsdisciplin, vil kunne eliminere alle risici, emner og overraskelser – men Projectum kan og ved hvordan man leverer som lovet.

Både nationale og internationaler virksomheder og institutioner har betroet os til at levere 200+ vellykkede projektimplementeringer. Derudover har Projectum modtaget anderkendelse fra Microsoft med prisen for ”Årets internationale Project & Portfolio Management (PPM) partner" (2015 og 2017) og ”Guld Certificeret Partner”.

Vores projektledere og -konsulenter er alle certificerede fagfolk, med rig erfaring indenfor både agil og traditionel projektgennemførsel. Vi ved, hvordan man håndterer uforudsete interne og eksterne begivenheder, med indflydelse på projekters overordnede succes.

Microsoft Office 365 tilbyder en bred vifte af projektstyringsværktøjer, til at styre arbejde som for eksempel; Planner, SharePoint, Visual Studio, Project Online og PSA (Project Service Automation)

I Projectum rådgiver vi den enkelte bruger, forretning eller organisation i anvendelsen af passende metoder og værktøjer til at gennemføre projekter. Ud fra kriterier som projekternes størrelse og kompleksitet, organisationskultur og -behov, ressourcekompetencer- og tilgængelighed, udvælges den bedste løsning og implementeringsform.

Vi mestrer både agil og traditionel projektstyring og benytter de seneste Microsoft teknologier i Office365 til at finde det rigtige projektstyringssoftware til vores kunder.

FOKUS PÅ
KUNDETILFREDSHED

Vi er stolte over at facilitere og drive forandringer sammen med motiverede kunder og yderst kompetente kollegaer indenfor projekt- og porteføljestyring. Vores arbejde bidrager til strømlining af kundeprocesser og øger effektivitet, brugertilfredshed og værdiskabelse på alle niveauer i den pågældende organisation.

For at sikre kontinuerlig oversættelse af kundebehov, til velfungerende løsninger, arbejder vores dedikerede teams, tæt sammen med både kunder samarbejdspartnere. 

Vores mål er at have tilfredse kunder gennem fokus på samarbejde og fremdrift i relation til omstændighederne fremfor streng kontraktstyring.

I samarbejde med vores kunder hjælper Projectum med at designe og implementere projektmodeller, rådgive omkring ”best” og ”next practice”, da det er vores erfaring at ingen projekter eller programmer er identiske og kræver en skræddersyet og samstemmende model. Denne model kan udspringe af PMI, Prince2, SCRUM, SAFe eller en kombination af traditionel – og agil projektstyringsmodeller.

Enabling improved overview and better decision making

SDC moves to the cloud with Microsoft Project Online and Power BI, enabling more efficient collaboration, reduced maintenance cost and better portfolio overview

Download
Effektive organisationer Ved hjælp af effektiv projektledelse

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!