Effektive ressourcer ved hjælp af effektiv ressourcestyring

RESSOURCESTYRING

RESSOURCESTYRING

SOM DISCIPLIN


Ressourcestyring er en disciplin, som vi i Projectum, tager meget alvorligt. Et projekt uden ressourcer, kan trods alt ikke kategoriseres som et projekt.

Vores rådgivning er baseret på adskillige års specialiseret erfaring med ressourcestyring. Vi forstår ressourcestyringens kompleksitet på alle organisatoriske niveauer og har desuden evnen til at transformere dine behov til en løsning, der understøtter de underliggende processer. Uagtet hvor avanceret disse måtte være, imødekommer vi brugere og organisationer, som arbejder med ressourceallokeringer i projekter, og vi sigter efter at levere løsninger som giver det fornødne overblik, afbalanceret arbejdsbyrde, samt evnen til at give et nøjagtigt budget input.

Vi sætter en ære i at udvikle tilføjelsesprogrammer, som komplementerer de eksisterende funktioner i Microsoft platformen, eller som selvstændige løsninger, for at imødekomme højere kompleksiteter. Vi lytter til de udfordringer som vores kunder står overfor på daglig basis og vores eksistens berettiges når vi kan løse disse udfordringer, ved hjælp af vores viden, produkter osv.

Team Planner(Project Online), hjælper for eksempel linjeledere og projektledere i deres daglige arbejde, på en let og brugervenlig måde og vi sigter efter at forbedre vores løsninger i takt med at verden forandres.

Alt afhængigt af om du beslutter dig for at håndtere dine ressourcer i Project Online eller Dynamics 365 PSA, får du gavn af en løsning, som er let at sætte op og vedligeholde, og som indeholder fantastiske funktioner samt overblik, gennem subtile, pålidelige automatiserede dashboards og rapporter.

VI UDFORDRER DIG
PÅ RESSOURCESTYRING

God projekt- og porteføljestyring tager ressourcestyring med i betragtning, og vi anerkender samtidigt at der er en tid til alting. Vores tilgang til al levere den rette løsning til dig, afhænger af mange ting, blandt andet organisatorisk modenhed og eksisterende løsninger og/eller processer. Har du allerede et porteføljeoverblik? Ved du hvem der arbejder på hvad?

VI UDFORDRER DIG TIL AT TAGE RESSOURCESTYRING TIL [DET NÆSTE NIVEAU]

Projectum kan levere en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i, hvor du står i dag og hvor du ønsker at være. Lad Projectum vise dig, hvor mange sider der er af samme sag, lad os udfordre dig og vice versa.

Enabling timely capacity planning

Improved capacity forecasting enables Grundfos BD to deliver on better product development and shorter time-to-market.

Download
Har du brug for hjælp til ressourcestyring? Kontakt os for mere information

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!