Effektive virksomheder gennem effektiv projektledelse

PROJECTUM

”Hvordan gør vi virksomheder mere effektive?”

Dette spørgsmål var med til at sætte strøm til vores rejse tilbage i 2004. Svaret står ikke alene, men en del af vejen derhen er: ”Gennem effektiv projektledelse”. Netop dette mantra blev hele vores formål og fundament for vores vision om at blive de førende indenfor Project Portfolio Management (PPM).

Fra første færd, har det været et bevidst valg at lade mennesker og kultur, skabe os som organisation: Projectum skulle være er en kreativ arbejdsplads, hvor talent skulle trives af at blive udfordret af deres ledere og have indflydelse på deres leverancer. Vores filosofi: ”Du er aldrig færdig med at lære”, har gjort at Projectum har udviklet sig til et stærkt fællesskab for mennesker med en stærk passion for Work, Project, Portfolio Management. Vi er en af de eneste i verden, der ene alene arbejder med PPM disciplinen og kan derfor fokusere 100% på at levere de bedste løsninger.

I dag er Projectum globalt førende og vinder af flere priser, f. ex. ”Årets Partner 2015 og 2017” i PPM. Udover disse bedrifter, har Microsoft erhvervet to af vores nøgle applikationer for at forbedre deres finansielle og datatrending evner i Projectum Online.

Vi ved at vores filosofi er en hjørnesten af vores succes og er en vigtig spiller for vores fremtid.

 

ET INNOVATIVT MINDSET

Med rødder i ”Blue Ocean” tankegang, investerer Projectum løbende i unik og trendsættende viden og dette er med til at sikre en kontinuerlig forbedring af vores services og teknologiske tilbud. ”Den Digitale Transformationsalder” er uundgåeligt blevet en central del af forretningsverdenen. Vi påtager os en del af ansvaret for hele tiden at være opdaterede med denne udvikling og hjælpe og forme fremtidens løsninger indenfor projekt og porteføljeledelse.

Vi praktiserer og thought leaders på business agility – vi deler vores viden, ekspertise og best practices gennem konsulentydelser, blogs, vlogs og internationale foredrag o. lign. Qua disse investeringer i det internationale Project Portfolio Management fællesskab, er Projectum blevet en del af Microsofts officielle ”Advisory Council” for PPM. Derudover er Projectum stolt over at have den første danske Microsoft MVP (Most Valuable Professional) i Microsoft Project og 9 år efter, har Peter Kestenholz fortsat denne titel.

Koger vi det hele, er det vores mission at yde tilbyde den bedste hjælp i relation til PPM til virksomheder, alt imens vi opretholder en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere og kollegaer.

LEDELSEN
Chief Executive Officer
Peter Kestenholz
Chief Financial Officer
Carsten S. Nilsson
Chief Sales Officer
Jes Allersted
Chief Growth Officer
Philip Bronsztejn
Chief HR Officer
Kathrina Brunnstrøm
Chief Operation Officer
Andreas Rud
Har du brug for hjælp til at optimere din forretning? Kontakt os for mere information

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!