Live webinar

MICROSOFT PLANNER OG PROJECT - BEDRE SAMMEN

MICROSOFT PLANNER OG PROJECT - BEDRE SAMMEN

Introduktion

At komme i gang med din projekt og porteføljestyring can være en overvældende opgave, men med det rigtige software, behøver det ikke at være så skræmmende. Ligegyldigt din organisations størrelse og modenhed, vil det til enhver tid være en fordel at have et overblik over dine tidsplaner, opgaver og allokerede ressourcer. Nøglen til succes er at finde den rette proces og de rigtige værktøjer til at møde dine specifikke behov.

På dette webinar, introducerer vi dig for planlægning og opgavestyring på en effektiv og brugervenlig måde. Kombinering af Project Online og Planner er en optimal måde at gøre det på. Med en standard integration til Microsoft Teams, har du og dit team nu en perfekt mulighed til altid at være strømlignet på hvem der gør hvad og hvornår. Vi guider dig gennem "do's and dont's" indenfor planlægning og opgavestyring og vi sikrer at du kan komme i gang med din projekt porteføljestyring i din organisation.

 

Agenda

På dette webinar kommer vi ind på, hvordan Project og Planner kan hjælpe dig med at give et overblik af dine projekter og opgaver.

  • Hvilke tilbud ligger der inden for Office365 suiten
  • Hvad kan du med Project Online og Planner
  • Hvordan kan en integration med Teams hjælpe
  • Hvornår bør du bruge de forskellige værktøjer

Niveau

Begynder

Om Cecilie

Cecilie er PPM konsulent på vores kontor i Aarhus, hvor hun laver cloud løsninger til Project Online. Cecilie går meget op i den simple og brugervenlige løsning og sætter fokus på at skabe et godt overblik på projekt-, opgave- og ressourceniveau.

Info

Anmod om at modtage optagelsen.

 

PRIVACY POLICY:

 

By signing up to this webinar you also give us permission to send information to you that we think may be of interest to you by email or other means or send you marketing communications that we think may be of value to you. You can read our Privacy policy here.

 

Tilmeld dig

Hele listen af arrangementer
Get notified about our events. Fill out the form.