Live Webinar

PROJEKT STATUSRAPPORTERING MED OFFICE EXPORTER

PROJEKTSTATUS RAPPORTERING MED OFFICE EXPORTER

Introduktion:

I en verden hvor alt sker så hurtigt og digitalisering er det varmeste emne i stalden, skal vi sikre at projektledere kan følge med udviklingen. Derfor har vi udviklet et værktøj, særligt til projektledere så de nemt og hurtigt kan lave styringsgruppe- eller statusrapporter i deres foretrukne formater, word eller Power Point. Vi mener at projektledere burde bruge mindre tid på at sætte rapporterne sammen og mere tid på at styre projekterne og projektteamet.

Med Office Exporter app'en har vi gjort det muligt at skabe rapporter baseret på data og prædefinerede skabeloner med et enkelt klik og med en ventetid på mindre end 20 sekunder. Dette sikrer at projektledere kan vente helt op til 1 minut før styringsgruppe møderne med at lave deres rapporter. Formatet vil hertil også være ens for alle deltagende projektledere, hvilket betyder at der også vil være en strømlinet strukture for rapporten med denne app.

 

Agenda:

På dette webinar vil Peter Ferdinand Jensen levere en demonstration af funktionaliteten i Office Exporter.

Han vil:

  • Lave en rapportskabelon fra begyndelsen
  • Indsætte data i skabelonen 
  • Opsætte appen på en relevant side 
  • Give et live eksempel på skabelsen af en rapport

Niveu: Øvet

Om Peter:

Peter er tilknyttet hovedkontoret i Søborg som Senior PPM Consultant. Han laver løsninger til projekt- og porteføljestyring i medium/large virksomheder. Her leverer og udvikler han løsninger til projekt, program, ressource og porteføljestyring i organisationer der primært bruger Project Online. Han bygger herudover også rapporter og Power BI dashboards til disse organisationer.

Info

Anmod om at modtage optagelsen.

 

PRIVACY POLICY:

 

By signing up to this webinar you also give us permission to send information to you that we think may be of interest to you by email or other means or send you marketing communications that we think may be of value to you. You can read our Privacy policy here.

Tilmeld dig

Hele listen af arrangementer
Få besked om vores arrangementer Udfyld formlen