Her finder du hele vores produktudvalg

ALLE PRODUKTER

Resultater
Projectum Office Exporter

Office Exporter, eksporterer data fra Microsoft Project til rapportskabeloner, som er lavet i Microsoft Office programmer – helt automatisk. Dette er et ”must have” værktøj for enhver projektleder, som kun er få klik fra at have genereret en fuldt opdateret rapport. Det har aldrig været nemmere!

Projectum Team Planner

Team Planner er et af Projectums redskaber til at håndtere ressourcestyring i Microsoft Project Online. Team Planners intuitive karakter giver projekt- og afdelingsledere et brugervenligt værktøj til at forespørge og allokere ressourcer. Team Planner gør planlægning og koordinering af ressourcer, mere overskueligt og mindre tidskrævende.

Projectum Resource Engagement Sync

Når du tilføjer Resource Engagement Sync til din Microsoft Project Online eller Project Server platform, bliver du i stand til at overvinde de udfordringer du måtte have i relation med manglende overblik. Konsolider allokeringer mellem ressourcer og relevante projekter ved at synkronisere SharePoint kalendere, for eksempel mellem projektleder og teamdeltagere.

Projectum Timesheet Daily Comments

Timesheet Daily Comments giver brugere den meget tiltrængte funktion at tilføje en kommentar til de enkelte registreringer på deres timeseddel. Dette giver et mere specifikt og detaljeret faktureringsgrundlag og et bedre overblik over deres forbrugte tid på en given dag.

Projectum Custom Fields Editor

Med Custom Fields Editor, kan PWA administratorer så let som ingenting, følge op på hvor ofte felter benyttes, samt slette felter på én gang. Sidst men ikke mindst er det ligeledes muligt at filtrere på type og niveau.

Projectum Site Permission

Projectum Site Permission er et alternativ til WSS sync funktionen fra Microsoft, som kan tilpasses jævnfør virksomhedens bestemmelser for hvordan og hvornår rettigheder skal synkroniseres.

Sensei Reporting Hub™

Senseis Reporting Hub, er et enterprise-niveau Data Warehouse til Microsoft PPM, som bliver hostet i Azure.

Sensei Integration Hub™

Integration Hub™ er en tovejs integrationsportal mellem Project Online og systemerne for hvert forretningsområde i din organisation. Integrationen giver mulighed for at flytte data ind og ud af Microsoft PPM, og kommer som standard.

FluentPro FluentBooks

FluentBooks er den eneste løsning til konfigurationsstyring og migreringssoftware til Microsoft Project Online, Microsoft Project Server 2010, 2013 og 2016.

FluentPro Integration Hub

FluentPro Integration Hub er en af de førende cloud-baseret middleware integrationsløsning, som forbinder Projekt- og Porteføljestyringssystemer og ERP-systemer.

Søger du [noget andet)] Vi kan hjælpe dig
Er du tvivl om hvilken vej du skal gå? Vi kan hjælpe dig på rette vej!