Herunder finder du relevant materiale omkring dette emne

PORTFØLJESTYRING

Resultater
Porteføljeledelse

Fremdrift gennem overblik og indsigt

Microsoft Project

Et fleksibelt og brugervenligt værktøj til Work, Project Portfolio Management

Microsoft Power BI

Business intelligence som aldrig før

Projectum Team Planner

Team Planner er et af Projectums redskaber til at håndtere ressourcestyring i Microsoft Project Online. Team Planners intuitive karakter giver projekt- og afdelingsledere et brugervenligt værktøj til at forespørge og allokere ressourcer. Team Planner gør planlægning og koordinering af ressourcer, mere overskueligt og mindre tidskrævende.

Projectum Office Exporter

Office Exporter, eksporterer data fra Microsoft Project til rapportskabeloner, som er lavet i Microsoft Office programmer – helt automatisk. Dette er et ”must have” værktøj for enhver projektleder, som kun er få klik fra at have genereret en fuldt opdateret rapport. Det har aldrig været nemmere!

Projectum Custom Fields Editor

Med Custom Fields Editor, kan PWA administratorer så let som ingenting, følge op på hvor ofte felter benyttes, samt slette felter på én gang. Sidst men ikke mindst er det ligeledes muligt at filtrere på type og niveau.

Sensei Reporting Hub™

Senseis Reporting Hub, er et enterprise-niveau Data Warehouse til Microsoft PPM, som bliver hostet i Azure.

Sensei Integration Hub™

Integration Hub™ er en tovejs integrationsportal mellem Project Online og systemerne for hvert forretningsområde i din organisation. Integrationen giver mulighed for at flytte data ind og ud af Microsoft PPM, og kommer som standard.

Søger du [noget andet)] Vi kan hjælpe dig
Vores passion er PPM! Kontakt os for at høre mere