Business Intelligence som aldrig før

MICROSOFT POWER BI

HVAD ER POWER BI?

Din industri genererer en enorm mængde information på daglig basis. Men formår du at aktivere informationen og få data til at arbejde for dig?

Power BI er en suite af redskaber, skabt til at analysere data og dele indsigt. De interaktive og flotte dashboards, stiller en 360 graders visning til rådighed for brugere, og udstiller de vigtigste beregninger, opdateret i realtid på alle mobile enheder.

Power BI er et cloud-baseret, brugervenligt ”business intelligence” rapporteringsværktøj, som gør dig i stand til at analysere og fremstille data med langt højere fart, mere effektivt og med bedre forståelse. Power BI kan fås som en særskilt ydelse, eller som en del af Office 365 og viser altid information i realtid ved hjælp af automatiserede opdateringer af dit projektdata, eksempelvis fra Microsoft Project Online.

BUSINESS INTELLIGENCE

SOM ALDRIG FØR


Gå fra rå data til meningsfyldt indsigt, på ganske få minutter med Power BI: Hvilken som helst information, hvor som helst, hvornår det skal være. I én samlet visning.

  • Styrk din virksomhed med realtidsinformation og indsigt
  • Forbindelser til hundredvis af datakilder, forenkler dataforberedelse, og analyse kan ske efter behov
  • Kan skaleres på tværs af platformen, med indbygget governance og sikkerhed

Med blot et klik, kan brugere udforske data, bagom deres dashboards, ved hjælp af intuitive redskaber, som gør det let at finde de svar man leder efter.

Takket være hundredvis af forbindelser til populære forretningsapplikationer, med komplette prædefinerede dashboards, kommer du op at køre nemt og hurtigt. Power BI mobile apps giver dig mulighed for at tilgå data og rapporter, fra en hvilken om helst mobilenhed, fra din arbejdsplads, dit hjem eller på farten, og de mobile apps opdaterer automatisk alle ændringer i dit datasæt.

Uanset om du kører på en on-premise eller en cloud platform, kan Power BI samle al data i din virksomhed. Ved hjælp af de mange Power Bi gateways, kan du forbinde til SQL Serber databaser, Analysis Services modeller, og mange andre datakilder til det samme dashboards. Hvis du allerede har rapporterings portaler eller applikationer, kan du indlejre Power BI for at få en samlet oplevelse.

Dette værktøj giver dig fundamentet til at skabe attraktive og personlige dashboards, ved hjælp af den simple hiv og slip-funktion af relevant data og interaktive rapporter, som danner grundlag for en mere effektiv arbejdsgang. Dine dashboards vil til enhver tid vise projektdata i realtid, hvilket bidrager til hurtigere og bedre beslutningsdygtighed.

Leverer du rapporter og analyser til din virksomhed, giver Power BI dig mulighed for at være mere kreativ i dine visualiseringer af data, samtidigt med at din effektivitet øges. Power BI Desktop et funktionsrigt rapporteringsværktøj, der kan bruges til at udarbejde rapporter og dashboards og målrettes de enkelte roller og brugere.

Forbind data fra forskellige databaser, filer og webservices med visuelle værktøjer, som hjælper med at forstå og forbedre datakvalitet samt formatere problemer automatisk. Med over 20 indbyggede visualiseringer og et levende fællesskab af brugerdefinerede visualiseringer, bliver du i stand til at skabe flotte rapporter som tydeligt kommunikerer dit budskab. Power BI service, gør det muligt og sikkert at publicere rapporter til din virksomhed, samt sætte en automatisk opdatering af data, så alle får adgang til den seneste information.

Power BI kan benyttes på tværs alle platforme og enheder, uagtet om du har iOS, Windows eller Android, computer eller tablet – alle dashboards kan skræddersyes 100% til din virksomhed. Dertil, giver Microsoft Power BI mulighed for at arbejde med data, så du får overblik og indsigt, som er værdiskabende for din virksomhed. Dette værktøj tillader dig at dykke ned i data på en brugervenlig og visuel måde, som alle vil forstå.

Kort sagt: Tag styringen og forbliv i kontrol over data og få adgang til smarte rapporter!

Når du opdager spændende muligheder eller falder over lumske risici, kan du nemt og hurtigt dele dem med dine kollegaer. Del dine personlige fliser fra dit dashboards eller giv andre fuld adgang til overblikket – uanset om du arbejder fra din telefon, tablet eller computer. Ydermere, kan du helt ubesværet eksportere dit dashboard til PowerPoint, hvor data opdateres automatisk med Power BI.

HIGHLIGHTS
Let oprettelse af flotte og personlige dashboards
Del individuelle fliser eller giv adgang til komplette oversigter
Opdag hurtigt mønstre, når du udforsker en enkelt samlet visning af sammenkoblede interaktive visualiseringer
Forbind til hundredvis af datakilder, såsom Excel, Dynamics CRM eller Salesforce
POWER BI
FORKLARET

Dan dig et overblik over de mange spændende funktioner og værktøjer i Microsoft Power BI: Live dashboards i realtid, interaktive visuelle rapporter, Power BI Desktop, mobile apps og meget mere.

Har du brug for en PPM BI løsning? Vores Power BI team er klar til at hjælpe

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!