Et fleksibelt og brugervenligt værktøj til projektporteføljestyring

MICROSOFT PROJECT ONLINE

HVAD ER MICROSOFT PROJECT ONLINE?

Uanset om du følger en cloud- eller en on-premise strategi, anbefaler vi Microsoft Project, som dit projekt- og porteføljestyringssoftware. Microsoft Project er designet til at gøre virksomheder mere effektive ved at forbedre og strømline projekt-, portefølje- og ressourcestyring.

Microsoft Project Online (cloud) og Microsoft Project Server (on-premise), minder meget om hinanden i forhold til funktioner, dog med nogle helt elementære forskelle.

CLOUD MED

PROJECT ONLINE


Project Online tilbyder en fuld integrerbar oplevelse indenfor projekt-, portefølje- og ressourcestyring. I stedet for at bekymre dig om IT- og databaseinfrastruktur, kan du fokusere på at levere stærke projekter, som indgår i strategien for at nå dine organisatoriske mål. Som en del af Microsoft Office 365 suiten, tilbyder Microsoft Project Online en alsidig samarbejdsportal og hele online-tankegangen understøtter en forandringsparat, fleksibel og moderne arbejdsplads.

Hvis du leder efter et miljø, hvor du ikke behøver tænke på teknisk vedligeholdelse, bør du kraftigt overveje et Project Online miljø.

ON-PREMISE MED
PROJECT SERVER

Project Server er hovedsaligt for virksomheder som foretrækker eller er underlagt krav om at have det fulde ejerskab for deres IT-infrastruktur. Eksempelvis Pharma industrien, finansindustri eller den offentlige sektor, hvor regler og sikkerhedspolitikker, kræver en on-premise løsning.

Hvis du leder efter et miljø med SQL, Query adgang til databaserne og fuld kontrol, bør du gå efter en on-premise løsning.

FREMTIDEN ER I SKYEN
MICROSOFT PROJECT ONLINE

Microsoft Project Online er en cloud-baseret løsning, som ikke kræver IT-infrastruktur.

Med Project Online, får du et standard projekt- og porteføljeledelsessystem, som indeholder alle tænkelige PPM discipliner. Platformen er 100% konfigureringsklar, hvilket giver dig mulighed for at få netop det PPM system du ønsker -på ingen tid.

Med Microsoft Project Online, får du et værktøj som sikrer forbedret ressourcestyring og kapacitetsoverblik. Med andre ord, får du det fulde overblik over din virksomheds ressourceforbrug og potentielle flaskehalse, og herudover mulighed for at optimere på ressourceallokeringer. Tildel ressource til dit projekt med ”opret gruppe” funktionen og få et konsolideret ressourceoverblik i ressourcecentret. Overordnet set gør Project Online det let og effektivt at håndtere ressourcer.

Project Onlines design, tager udgangspunkt i brugeren og har en meget intuitiv og let genkendelig brugerflade. De primære funktioner er tilgængelige via navigationen og menuen (”båndet”) og er kendt fra andre programmer i Microsoft Office 365 suiten.

Microsoft Project Online er det ideelle værktøj til at skabe et omfattende overblik over din virksomheds projektportefølje(r), og på samme tid synliggøre alle fordele, ved hjælp af projektprioritering – og simulering. Det er muligt at måle fremdrift på projektporteføljen i forhold til de organisatoriske KPI’er og/eller "drivers" og resultatet heraf kan du illustrere i selve porteføljeoverblikket, fx. i form af trafiklys indikatorer. Derudover er der mulighed for at automatisere porteføljerapporter og tilpasse data og rapporter, så de passer til målgruppen.

Alt dette giver den nødvendige indsigt, for at kunne træffe de rette beslutninger på dette rette tidspunkt, som jo er fundamentet for bedre porteføljestyring, alt i mens du til enhver tid, overholder din virksomheds strategi.

Microsoft Project Online gør arbejdet for dig! Undgå spild af forberedelsestid til styregruppemøder og håndbåret indsamling og konsolidering af data – få automatiserede rapporter i realtid, baseret på de konsoliderede data fra PPM løsningen. Det har aldrig været lettere at generere rapporter, på tværs af flere porteføljer. Du er kun et par klik væk fra at kunne skabe fabelagtige rapporter i Excel, PowerPoint, Dashboards eller Power BI. Få de seneste PPM data på en hvilken som helst mobilenhed til enhver tid – gå aldrig mere glip af noget! 

Samarbejdsmulighederne på tværs af platformen giver fundamentet for at maksimere produktiviteten og sikre et optimalt samarbejde. Project Online indeholder et perfekt tilgængeligt projektwebsted, der kan synkroniseres med Outlook og Skype for Business. Med projektwebstederne, skabes der grundlag for en fælles tilgang, som styrker teamet og det endelige produktresultat.

Project Online tilhører Microsoft Office 365 familien, men er også tilgængelig som et selvstændigt produkt. Project Online tillader desuden gode samarbejdsmuligheder med andre Microsoft produkter, eksempelvis kan brugere og ressourcer oprettes i PPM ved hjælp af en automatisk synkronisering med Active Directory.

Del dokumenter, arbejd agilt, og få gavn af Teams og Planner, som udstyrer dig med redskaber der understøtter og styrker en moderne og fleksibel projektorganisation. Dette, og meget mere gør Microsoft Project Online til måske det bedste projektledelsessoftware på markedet.

HIGHLIGHTS
Detaljeret projekt- og porteføljstyring
Porteføljestyring- og simulering
Ressourcestyring
Business Intelligence rapportering på flere niveauer
En samarbejdsplatform
Integration og samarbejde med flere andre Microsoft software produkter
Projectum Office Exporter

Office Exporter, eksporterer data fra Microsoft Project til rapportskabeloner, som er lavet i Microsoft Office programmer – helt automatisk. Dette er et ”must have” værktøj for enhver projektleder, som kun er få klik fra at have genereret en fuldt opdateret rapport. Det har aldrig været nemmere!

Projectum Team Planner

Team Planner er et af Projectums redskaber til at håndtere ressourcestyring i Microsoft Project Online. Team Planners intuitive karakter giver projekt- og afdelingsledere et brugervenligt værktøj til at forespørge og allokere ressourcer. Team Planner gør planlægning og koordinering af ressourcer, mere overskueligt og mindre tidskrævende.

Projectum Resource Engagement Sync

Når du tilføjer Resource Engagement Sync til din Microsoft Project Online eller Project Server platform, bliver du i stand til at overvinde de udfordringer du måtte have i relation med manglende overblik. Konsolider allokeringer mellem ressourcer og relevante projekter ved at synkronisere SharePoint kalendere, for eksempel mellem projektleder og teamdeltagere.

Projectum Timesheet Daily Comments

Timesheet Daily Comments giver brugere den meget tiltrængte funktion at tilføje en kommentar til de enkelte registreringer på deres timeseddel. Dette giver et mere specifikt og detaljeret faktureringsgrundlag og et bedre overblik over deres forbrugte tid på en given dag.

Projectum Site Permission

Projectum Site Permission er et alternativ til WSS sync funktionen fra Microsoft, som kan tilpasses jævnfør virksomhedens bestemmelser for hvordan og hvornår rettigheder skal synkroniseres.

FluentPro Integration Hub

FluentPro Integration Hub er en af de førende cloud-baseret middleware integrationsløsning, som forbinder Projekt- og Porteføljestyringssystemer og ERP-systemer.

FREMTIDEN MED
MICROSOFT PPM

Denne video repræsenterer Microsoft Project & Portfolio Management (Microsoft PPM)’s fremtidige vision omkring PPM generelt.

Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os allerede i dag

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!