Værktøjet til dig som ønsker at køre effektive Agile team

MICROSOFT VISUAL STUDIO TEAM SERVICES

HVAD ER VISUAL STUDIO TEAM SERVICES?

Visual Studio Team Services (VSTS) er en cloud-baseret ydelse og giver et integreret, samarbejdsmiljø som supporterer Git, kontinuerlig integration og Agile redskaber til planlægning og opfølgning af arbejde.

VSTS tilbyder en skalerbar platform, hvor de fleste elementer kan tilpasses

INTEGRERET
SOFTWARE UDVIKLING

Det kan føles overvældende med de mange platforme, services og redskaber som er gjort tilgængelige i VSTS. Inden du går i gang, bør du blive fortolig med hvordan de fungerer sammen ved hjælp af vejledninger, videogennemgange og meget andet - alt dette giver dig en bedre forståelae og tillid til produkterne som du skal bruge til at udvikle din software med.

AGILT VÆRKTØJ
MICROSOFT VISUAL STUDIO TEAM SERVICES

Få dine teams til at samarbejde og hold dig opdateret med realtidsopdateringer - fra ide til frigivelse. Du kan sikre en kontinuerlig leverancepipeline og øge produktiviteten ved at tilbyde de nødvendige redskaber med de fornødne funktioner på en hvilken som helst mobilenhed.

Drag nytte af den omfattende suite, som indeholder funktioner til planlægning og opfølgning af arbejde, kodefejl, problemer, samt agile metoder; Scrum, Kanban eller Scrumban. Dette værktøjssæt tilegnet udviklere, beriger samarbejdet mellem teamdeltagere og projektledere etc. kan holde sig orienterede med fremdrift og trendsved hjælp af gavnlige diagrammer og grafer.

Giv dine udviklere mulighed for at håndtere versionering af softwarefiler, arbejde sammen på koder, og følg op på ændringer i selve kodebasen og på kvaliteten.

Udviklere kan endvidere vælge mellem Git eller Team Foundation Version Control (TFVC) og begge tilbyder filhåndtering; versionering i folderstruktur, forgreninger og arkiver.

Med det rette DevOps redskab er det nemt at understøtte building af pålidelig tests og kontinuerlige automatiserede frigivelser af software applikationer. Definere opbygningen til at køre automatisk, så snart noget kode er ændret og opsæt definitioner som inkluderer instruktioner til at køre tests efter de er kørt. Du kan også udgive definitioner til at styre implementeringen af din softwareopsætning eller produktionsmiljø.

For at imødekomme dine forretningsbehov samt, måden hvorpå dit team arbejder, kan de fleste elementer konfigureres og tilpasses, og de prædefinerede funktioner opdateres jævnligt med nye tilføjelser.

En forbindelse til Power BI sikrer, at du får mulighed for at skabe den rette rapportering til dine interessenter.

HIGHLIGHTS
Maksimal produktivitet
Kravstyring
Styrk samarbejde og få komplette dashboards
Forøg Time to Market

DEN AGILE

VÆRKTØJSKASSE


Agil værktøjskasse. Git. Sammenhængende integration. Visual Studio Team Services giver dit team alt for at kunne gennemføre agil softwareudvikling fra idé til frigivelse. På alle sprog, på alle platforme.

 

Arbejder din virksomhed efter et "agilt mindset"? Vi kan hjælpe godt på vej med understøttende værktøjer

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!