Bring mennesker, processer og teknologi sammen

PROJECT SERVICE AUTOMATION

HVAD ER MICROSOFT DYNAMICS 365 PROJECT SERVICE AUTOMATION?

Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation (PSA) er den næste generation af cloud-baserede løsninger. Dynamics 365 PSA giver et fuldt overblik over forretningsprocesser lige fra salg, projektstyring, kundeservice, og Field service. Dynamics er integreret med Office 365, Power Bi og andre relevante supplerende Microsoft løsninger.

Med PSA udvides Dynamics 365 (online), og tilbyder dermed en komplet platform som hjælper salgs- og leveranceteams med kundeinteraktion og levere fakturerbare projekter indenfor tid og budget.

OVERSKUD PÅ
PROJEKTINVESTERINGER

Dynamics 365 PSA gør det nemt for salgs- og projektledere at samarbejde på estimater gennem:

  • Skabeloner
  • Professionelle metoder som giver projektledere overblik og evne til at monitorere processen fra start til slut
  • Gantt-kort funktion
NEMMERE SAMARBEJDE
MICROSOFT DYNAMICS 365 PROJECT SERVICE AUTOMATION

Takket være nem adgang til ressourcer, samt styrket mulighed for generel ressourcehåndtering, vil projektledere opleve at få frigivet tid på tværs af deres projekter. Alle projekter kan gøres tilgængelig på flere forskellige dashboards som er målrettet de forskellige interessenter. Denne løsning er tilgængelig med intuitiv brugerflade på PC, tablet og andre mobilenheder.

Effektiv ressourcestyring er den primære måde at reducere udgifterne i en orginsation. Ressourceinformation indeholder dine medarbejders færdigheder og kompetencer. Du kan se og filtrere ressourcer, på baggrund af kompetencer og tilgængelighed, for bedre at være i stand til at allokere de rette personer på de rette opgaver. Du kan ligeledes følge op på udnyttelsesgraden og prognoseberegninger. Derudover kan ressourcer eller en bestemt ressourcegruppe tildeles aktiviteter direkte, og den simple fremstilling af tidslinjen kan tilpasses ved hjælp af den brugervenlige træk og slip-funktion.

Uanset projektstørrelse, er projektledelse et afgørende parameter for at opnå de definerede milepæle indenfor de givne deadlines. Projektmål, budgetter, aktiviteter, ressourcer, teknologier og projektplaner, er alle delelementer af et projekt, og som projektleder er det vigtigt at have et pålideligt projektledelsesredskab, for at opretholde en god struktur indenfor hvert parameter. Dynamics 365 PSA er det rette værktøj til dig som håndterer kundedrevne projekter, hvor et glidningsfrit samarbejde med andre forretningsenheder er afgørende for en vellykket projektgennemførsel.

Teamdeltagere kan gøre brug af både web eller mobile apps i forbindelse med tidsregistrering samt udlægsafregning på deres projekter. Ledere kan med samme lethed godkende nye registreringer og samtidig være i kontrol med de økonomiske følgevirkninger i relation til de nyeste godkendte timer. Alle teamdeltagere får desuden mulighed for at samarbejde i et Office 365 arbejdsrum, som oprettes for hvert projekt.

En projektfaktura er en afspejling af den indgåede kontrakt, godkendte betingelser, arbejde og de relaterede udgifter. Den økonomiske indvirkning af projektarbejdet, dvs. omkostninger og indtægter, som ikke kan faktureres, registreres i systemet og kan dermed benyttes til analyse og integration med økonomisystemer.

HIGHLIGHTS
Projektledelsesfunktioner, som understøtter kundehenvendte projekter
Fuld integration mellem salgs- og bogholderifunktioner
Transparens fra start til slut gennem fantastiske rapporteringsmuligheder
Find ledige ressourcer med de rette kompetencer
DYNAMICS
365 PSA

Skab en effektiv projektorganisation og bring mennesker, processer og automatiseret teknologi sammen ved hjælp af én samlet oplevelse.

 

Lær mere om Microsoft Dynamics 365 Kontakt os her

Få vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af værdifuld viden!